Albion Online: predelave linij orožij in več raznolikosti v letu 2022

Medtem, ko je bilo leto 2021 največje leto za Albion Online doslej, ekipa razvijalcev že išče nove načine kako narediti Albion Online še boljši v letu 2022.

Leta 2021 je Albion Online izdal svojo mobilno različico igre in ekipa je začela uvajati številne pomembne prenove mnogih sistemov in funkcij. Predelave so se uporabljale v celotnem odprtem svetu, bojevanju frakcij, spremembah sezone cehov, vrata pekla (Hellgates )…

Igri je bilo dodanih tudi kup novih vsebin, vključno z elitnimi ravnmi, izzivom Conquerors Challenge (in rednimi posodobitvami) in številnimi cilji odprtega sveta, ki naj bi stvari naredili bolj raziskane in igralcem omogočili možnosti za napredek. Poleg tega je bil dodan tudi nov orožni sistem War Gloves.

Kaj nas torej čaka v letu 2022? Še ena serija predelav, tokrat vseh linij orožja. Najprej so na vrsti čarobne palice (magic staff). Te bodo dobile nekaj slojev »poliranja« z novimi vizualnimi elementi, zvokom in VFX, pa tudi nekaj mehanskih sprememb z dodanimi novimi uroki in predelanimi  starimi uroki. V predelavi so tudi gradovi in grajske postojanke. Te bodo spremenjene, da bodo zagotovile bolj dinamične nagrade in da bodo tudi bolj izvedljive skozi ves dan. Dobili bodo tudi vizualne nadgradnje in prilagoditve ravnotežja igranja. Igranje na visoki ravni dobiva tudi nekaj sprememb, katerih namen je olajšati iskanje cehov, varnejše možnosti za mesta portalov z zaščitenim dostopom do vitalnih sistemov, kot so banke in tržnice.

Eno od vodilnih načel nekaterih od teh predelav je odpiranje igre tako, da bo bolj dostopna različnim igralcem, in boljši dostop do nagrad, ne glede na to, kdaj igrate.