Fractured Online : Predstavitev treh ras

Pri izbiri rase v MMORPGju, želijo snovalci Fractured Online malo pretresti stvari in dodati globoko smiselno izbiro igralcem. Ekipa Dynamight Studios je tako objavila predogled treh ras, ki jih bomo imeli v igri, ter dodala opise kdo je kdo in kaj izbira rase za igralca dejansko pomeni. Po njihovih besedah bomo imeli z vsako raso drugačen gameplay — THREE RACES, THREE GAMEPLAYS — .

HUMANS: TOTAL FREE WILL Noben človek se ne rodi dober ali slab. Odločite se za spoštovanje zakona ali kršitev ustaljenega reda. Od pravičnega guvernerja do okrutnega razbojnika – Na planetu Syndesia vam je odprta vsaka pot.

BEASTMEN: LIVING IN HARMONY Beastmani živijo na planetu, preplavljenim z velikansko vegetacijo zaradi česar so razvili globoko povezavo z naravo, ki jih je obdarila z nadčloveško odpornostjo in močmi za preživetje.  

DEMONS: BLOOD AND TERROR Demoni, ki so pregnani na sovražni planet, kjer je malo virov in poln nevarnosti, imajo notranjo zlobno usklajenost, zaradi katere je naravno, da plenijo drug drugega in druge rase.